De airco

De airco is onderhand bijna niet meer weg te denken in de moderne auto. Een goed werkend aircosysteem is comfortabel en zorgt voor heerlijke koelte in de zomer. In het najaar, de winter en ook in het voorjaar voorkomt een goed werkende airco beslagen ramen. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat een “koele” automobilist zich beter kan concentreren en een hoger reactievermogen heeft.

Airco is niet meer weg te denken uit de autoWat vaak vergeten wordt, is dat een autoairco vakkundig onderhoud nodig. Dit is in het belang van het milieu, maar vooral belangrijk voor de bedrijfszekerheid. Met regelmatig onderhoud voorkomt u bovendien grote onkosten. Vaak horen we van klanten dat de eigen garage geen aandacht aan de airco geeft. Uit ervaring weten we, dat dit inderdaad lang niet altijd als een standaard onderdeel van de onderhoudsbeurt wordt gezien. Een advies van ons: geef, als u uw auto voor onderhoud naar de garage brengt, ook even aan dat er gekeken wordt naar de airco.

Bedenk goed dat werken aan het aircosysteem specialistenwerk is. Begin niet zomaar zelf te sleutelen, dit veroorzaakt vaak meer ellende. Bovendien, een echte specialist heeft vaak de mogelijkheid om eventuele problemen op een goede en vooral gunstige manier op te lossen.

Meer informatie

We geven u graag meer informatie over de werking van het airco-systeem.