Contact

Adres

De Auto Airco Specialist
Kampenstraat 2e
7575 EK Oldenzaal
t. 0541 536681
E-mail

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.30 – 17.00 uur
Dagelijks gesloten van 12.30 – 13.00 uur
Zaterdags gesloten

Diagnoses, onderhoud en reparatie uitsluitend op afspraak.
Betaling contant of per pin (geen creditcards).

Aanvragen

Aanvragen voor informatie over werkzaamheden, onderdelen of prijzen kunnen per mail worden gestuurd of telefonisch (0541 536681) worden opgevraagd.

Wij ontvangen graag bij elke aanvraag minimaal het kenteken van de auto waar het om gaat en/of het origineel nummer van het betreffende onderdeel. Zonder deze gegevens kunnen we helaas geen onderdelen uitzoeken.

Zakelijke klanten

Voor onze zakelijke klanten (autobedrijven en grossiers) hebben tevens we de mogelijkheid aanvullende informatie per WhatsApp naar ons te versturen.
Let op: Dit nummer is niet bedoeld voor het maken van afspraken of vragen met betrekking tot particuliere reparaties.

Houd er rekening mee dat we niet altijd direct de mogelijkheid hebben om te antwoorden.

Ons WhatsApp nummer: 06-83694774
(niet voor het maken van afspraken of prijsopgaves voor particuliere reparaties/inbouw)

Route

Vanaf de A1/Hengelo

Verlaat de A1 bij afslag Oldenzaal en volg de weg richting Oldenzaal. Bij de 1e rotonde rechtdoor richting Oldenzaal. Vervolgens bij de stoplichten rechtsaf naar Industrieterrein Hazewinkel. Na de spoortunnel gaat u de 1e weg rechtsaf (Deventerstraat). Direct weer rechtsaf (Zwollestraat) en de bocht naar links volgen. U vindt ons na 150 meter aan de rechterkant, net voor de afslag naar de Kampenstraat.

Vanuit Enschede/Lonneker

Ga bij Van Gils linksaf de Kleibultweg op. Vervolgens de 1e weg links (Marconistraat) en aan het einde van de weg weer links (Hinmanweg). Deze weg blijven volgen (loopt over in Hazewinkelweg) tot u aan de rechterkant de Bosch Car Service garage (voorheen Opel) ziet. Hier gaat u linksaf de Deventerstraat in. Direct weer rechtsaf (Zwollestraat) en de bocht naar links volgen. U vindt ons na 150 meter aan de rechterkant, net voor de afslag naar de Kampenstraat.

Vanuit Losser

Rijd door tot aan de T-splitsing met de Enschedesestraat. Ga hier links en direct weer rechts. Ga bij Van Gils linksaf de Kleibultweg op. Vervolgens de 1e weg links (Marconistraat) en aan het einde van de weg weer links (Hinmanweg). Deze weg blijven volgen (loopt over in Hazewinkelweg) tot u aan de rechterkant de Bosch Car Service (voorheen Opel) ziet. Hier gaat u linksaf de Deventerstraat in. Direct weer rechtsaf (Zwollestraat) en de bocht naar links volgen. U vindt ons na 150 meter aan de rechterkant, net voor de afslag naar de Kampenstraat.

Vanuit Tubbergen, Weerselo, Ootmarsum

Ga de “Oldenzaalse bult” op, bij de rotonde rechtsaf de Thorbeckestraat in. Bij de volgende rotonde neemt u de 2e afslag, de rondweg richting A1 op. Bij de stoplichten linksaf naar Industrieterrein Het Hazewinkel. Na de spoortunnel de eerste weg rechtsaf (Deventerstraat), direct weer rechtsaf (Zwollestraat) en de bocht naar links volgen. U vindt ons na 150 meter aan de rechterkant, net voor de afslag naar de Kampenstraat.

Vanuit Denekamp

Ga bij de rotonde bovenaan de bult rechtsaf. De volgende rotonde gaat u rechtdoor, de rondweg richting A1 op. Bij de stoplichten linksaf naar Industrieterrein Het Hazewinkel. Na de spoortunnel de 1e weg rechtsaf (Deventerstraat), direct weer rechtsaf (Zwollestraat) en de bocht naar links volgen. U vindt ons na 150 meter aan de rechterkant, net voor de afslag naar de Kampenstraat.

Let op

Ons adres is Kampenstraat 2E, echter de ingang van ons bedrijf bevindt zich aan de Zwollestraat (tegenover de uitgang van de Monnik Dranken). Houd, bij gebruik van uw navigatiesysteem, het adres Zwollestraat 14 aan.