Gastenboek

Uw ervaring is onze reclame! Wij lezen graag uw beoordeling van De Auto Airco Specialist in ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres (54.198.139.112) op.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
34 berichten.
Ogertschnig Michael uit Castricum heeft geschreven op 29 september 2021
Beste Auto Airco Specialist, Enige weken geleden had ik met mijn Audi met een groot probleem. De motor van mijn auto maakte een klepperend bij-geluid. Ik heb jullie gebeld en kreeg onmiddelijk een goed gevoel over het vakkundige advies. Ik heb een afspraak voor diagnose en eventuele reparatie gemaakt. En ja, in een keer goed resultaat. Hartelijk dank voor de perfecte hulp. Groet Michael.
Randolf Collaris uit Reuver heeft geschreven op 26 juni 2021
Gisteren naar de Auto Airco Specialist gereden om de airco van onze Opel Meriva te laten repareren. Bij binnenkomst werden we na een rit van 2 uur en een kwartier vriendelijk verwelkomt en kregen meteen een kop koffie aangeboden. We konden in de kantine plaats nemen, terwijl de diagnose werd uitgevoerd. Nadat men het euvel gevonden had werd bij de auto tekst en uitleg gegeven. De pomp moest vervangen worden. We kregen twee Lee fietsen mee, zodat we het centrum van Oldenzaal konden bezoeken, terwijl onze auto gerepareerd werd. Na ongeveer 3 uurtjes kregen we een telefoontje dat de auto gereed was. We zijn terug gefietst, hebben de rekening betaalt en zijn vervolgens in een airco gekoelde airco terug gereden. Ik ben zeer tevreden over de geleverde service en zal het bedrijf zeker aanbevelen. Nogmaals dank voor jullie service.
Jochem Kempkes uit Heeg heeft geschreven op 10 mei 2021
De Audi Q5 hybride had airco klachten en het bleek dat de dealer er zelf geen echt raad mee wist, want deze zouden het uitbesteden aan derden. Hier in Oldenzaal door het team uiterst vriendelijk te woord gestaan, maar veel belangrijker vakkundig geholpen. De elektrische compressor is vervangen want deze bleek na diagnose en uitbouwen absoluut de oorzaak te zijn. Vanuit het Volkswagen concern een vervangend exemplaar ingebouwd en de airco (ook belangrijk voor het hybride systeem) loopt weer als een zonnetje. Kortom, bij airco klachten wordt je hier snel en vakkundig maar ook eerlijk geholpen.
Wim Geverink uit Enschede heeft geschreven op 26 maart 2021
We hebben 2 jaar geleden onze SAAB 9-5 Estate een volledige Dinitrol behandeling laten geven. Vandaag (24-03-2021 hebben we een nacontrole laten uitvoeren. Willie heeft hem zelf gecontroleerd en goed bevonden. Hieruit blijkt dat er goed werk is geleverd. Top!
Auto Ante uit Hardenberg heeft geschreven op 20 december 2020
Als universeel garagebedrijf met als specialiteit ‘storing zoeken’, kwamen we heel ver met een complexe storing van de airco. Met het laatste stukje liepen we vast omdat we niet over de juiste dealer software beschikken. Ons een lezing van De Auto Airco Specialist herinnerend, hebben we contact gezocht met dit bedrijf. We werden uitgenodigd om te komen met de auto. Na eerst hun eigen onderzoek te hebben gedaan en al onze stappen na te hebben gelopen, kwamen zij tot dezelfde conclusie. Vanaf dat moment zijn we samen verder gegaan. Het was heel complex, maar de heren gaven niet op. Geweldig om op dit niveau met elkaar een probleem aan te pakken en dezelfde gedrevenheid als de onze te ervaren. Dankzij deze heren en hun netwerk is het probleem na een flinke puzzel opgelost. We hebben ons zeer welkom gevoeld en prettige service ervaren. Top bedrijf!
Jos Linssen uit Heel heeft geschreven op 23 september 2020
In juni 2020 werd bij de keuring van mijn Citroen DS3 geconstateerd dat de verdamper van de airco defect was. De reparatie zou ca € 2.500,- bedragen. Vervolgens ga je je afvragen of zo’n dure reparatie nog wel nodig is bij een auto van 9 jaar. De hete zomer gaf echter de doorslag. Ik heb op internet gezocht en kwam op die manier uit bij de AutoAircoSpecialist. Bij het eerste telefonisch contact werd uitgelegd dat men voor € 50,- een inspectie kon uitvoeren, en dat op basis daarvan een juiste diagnose gesteld zou kunnen worden. Voor dit bedrag wilde ik wel naar Oldenzaal rijden vanuit Limburg, dus meteen een afspraak gemaakt voor de week erna. De ontvangst was allerhartelijkst. Binnen het uur werd de test afgerond en werd de uitslag met ons besproken. De verdamper was inderdaad defect. Er werd ons ook gewezen op de mogelijkheid tot plaatsing van een gebruikte airco met twee jaar garantie Hier werd uiteindelijk voor gekozen. Probleem bij de meeste Franse auto’s is dat de verdamper zit ingebouwd in een complete unit. Om die te vervangen moest het hele dashboard eruit. Dit kon niet binnen één dag uitgevoerd worden. We hebben een afspraak gemaakt en op Donderdag 17 september zijn we in alle vroegte vanuit Limburg de 240 KM naar Oldenzaal gereden. De voortgang van de hele reparatie werd gefotografeerd en gefilmd. Vrijdag direct na de middag werden we gebeld: de auto is klaar. De hele onderneming ademt een sfeer van gemoedelijkheid, netheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid. In één woord: TOP
Eduard Bremer uit Apeldoorn heeft geschreven op 13 augustus 2020
Zeer klantvriendelijke benadering, maar vooral technisch vakkundig! Op mijn (warme) vakantiereis funktioneerde de airco helaas niet. Wilde af en toe wel aangaan, maar schakelde zichzelf na enige tijd langdurig uit. Lokaal een merk-garage bezocht en daarna nog een andere vak-garage, die beide niet in staat bleken de airco te repareren. Twee rekeningen en de mededeling: "de compressor is de oorzaak/kapot". Bij thuiskomst, na enig zoekwerk en wat telefoontjes, een afspraak gemaakt in Oldenzaal. De professionele benadering is dat voor €50 eerst een diagnose wordt gesteld. Het bleek een haperend relais te zijn, dat ter plekke werd vervangen en ik weer in een koele auto richting Apeldoorn kon rijden. De compressor maakte na 12 jaar al wel enig geruis en aangezien ik de airco vaak gebruik (ook vooral 's winters/geen beslagen ruiten) heb ik meteen een afspraak gemaakt om de compressor te vervangen. Een extra rit hiervoor naar Oldenzaal bleek ook de moeite waard: een nette prijs en de diagnosekosten werden niet in rekening gebracht, en passant werd ook de V-riem vervangen (voor de professionele zekerheid). Nu valt de afwezigheid van het oude compressor-geruis pas op!! Dit bedrijf is een aanrader als je het nodig hebt.
Cirilo uit Etten leur heeft geschreven op 24 juni 2020
Na 4 jaar tobben met de airco van onze camper en zoeken op het internet zijn we uitgekomen bij de auto airco specialist in Oldenzaal en hebben een afspraak gemaakt, voor de reparatie. Als je al bij verschillende bedrijven geweest ben ga je toch met een bepaald gevoel naar een voor ons nieuw bedrijf toe. Eenmaal aangekomen kijkt men je aan van, waar maak je, je druk over op een plezierige manier, repareren van een airco is een zaak van geduld en verstand gebruiken. En idd na een paar uur belde men op we hebben een kleine lekkage gevonden en deze gaan we oplossen. Aan het eind van de dag werden we gebeld, de camper is klaar kom hem maar halen. Eenmaal aangekomen, werden we direct achter de balie geroepen om op afstand mee te kijken van hoe men de lekkage heeft ontdekt en idd daar heb je goede apparatuur voor nodig, een dosis gezond verstand en geduld. Men had toch ook door, dat we nog steeds wat argwaan hadden, we werden daarop op een vriendelijke manier schuin over een bril aangekeken en werd gezegd de airco is dicht en hij moet goed zijn en jullie hebben bij onderhoud twee jaar garantie op deze reparatie. dat geeft vertrouwen en daarmee zijn we naar de camperplaats gegaan, een weekend genoten van de mooie omgeving en op zondag met een koele cabine naar huis gereden. Dank jullie wel voor jullie inzet en hopelijk niet tot ziens over 4 maanden, maar over een jaar voor onderhoud en inspectie. We zullen jullie adres en onze ervaring delen met de garage, waar onze camper in onderhoud is. Groeten Christine en Cirilo
Rob Limburg uit Veldhoven heeft geschreven op 24 juli 2019
Vorig jaar heb ik veel problemen met mijn airco gehad. Aanleiding daarvoor was een hoog olieverbruik (Q5-TSFI) in het jaar daarvoor, hetgeen niets met een airco te maken heeft maar wat resulteerde in een complete zuigerrevisie van de motor. Hierbij overleefde de condensor de reparatie niet en moest worden vervangen. Die nieuwe condensor was de bron van veel ellende vanwege een minuscule lekkage op een van de koppelpunten. De airco is dus vaak gevuld. De eerste maanden na zo’n vulling waren er geen problemen maar gaandeweg stagneerde de koeling en dan vooral bij warm weer. Lektesten en inspecties door garages met een “specialisatie” in AC boden slechts tijdelijk soulaas. In 1,5 jaar tijd is mijn airco ~8 keer opnieuw gevuld in combinatie met het vervangen van O-ringetjes e.d. Uiteindelijk heb ik me gemeld bij Willie Harberink. Daar zijn ondermeer compressor, condensor en enkele drukslangen vervangen. Mijn auto gaf zich echter niet zo maar gewonnen waardoor ik een week later opnieuw bij Willie op de stoep stond vanwege een vastzittend AC-drukventiel (N280) in de compressor. Daar werd opnieuw een nieuwe “second life” compressor gemonteerd. Een pluspunt is hierbij de grote hoeveelheid spare parts bij Willie. Hierna bleef mijn AC het gewoon doen, een bijzondere beleving. Door ervaring wijs geworden reageer ik wat later op genoemde reparatie, ik heb al eerder meegemaakt dat de airco het de eerste maande bleef doen. Momenteel, bij 38 graden, en een klein jaar dat het zaakje nu draait kan ik nog steeds stellen heel tevreden te zijn over de genoemde reparatie.
Simon Hendrik Evenblij uit Schüttorf (D) heeft geschreven op 22 juli 2019
Mijn auto was de airco compressor niet ok. Mijn Citroen garage zegt daar moet een nieuwe in. Ik naar de aircospecialist. Alles is daar top. Vooral de kennis, en liefde voor hun vak. Direkt probleem gevonden. Was het buitenlager vd compressor, gereapareert. En ik kan weer met een koele kop autorijden. En alle die daar werken wie dan ook, zijn zeer vriendelijk.