Gastenboek

Uw ervaring is onze reclame! Wij lezen graag uw beoordeling van De Auto Airco Specialist in ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres (3.235.191.87) op.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
32 berichten.
Jan de Jonge uit Diepenheim heeft geschreven op 7 december 2018
Vandaag mijn airco laten repareren. Bij De Auto Airco Specialist. Ze hebben er veel verstand van, en leggen goed uit wat er mis is. ze werken snel en netjes. en vervangen niet meer dan nodig is. ze hebben veel onderdelen op voorraad. we waren er net voor de middag pauze en hadden geen eten bij ons, we kregen tijdens de pauze zelfs te eten. Het is daar superkwaliteit voor weinig geld
Rob Schouten uit Beilen heeft geschreven op 12 juli 2018
De airco van onze auto werkte niet meer. De compressor moest worden vervangen. Ik kon erop wachten. Als service werd ook het vervuilde interieur-filter vervangen. Het hitteschild zat niet goed vast. Ook gerepareerd. Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke en professionele manier waarop ik ben geholpen. De prijs vond ik zeer redelijk. Nogmaals bedankt, het wachten was de moeite waard.
Freerk Timmer uit Mariënberg heeft geschreven op 9 mei 2018
een geweldig goed bedrijf ik beveel iedereen aan hier naar toe te gaan ik had twee jaar geleden een nieuwe condensor laten plaatsen, en deze was lek geconstateerd bij de apk, ze geven twee jaar garantie op de onderdelen en na de condensor te hebben vervangen konden ze geen directe lek meer vinden, dit vonden ze heel vervelend en ik hoefde maar de helft te betalen super
Marco heeft geschreven op 2 mei 2018
Vanochtend langsgeweest omdat de airco in mijn Audi niks meer deed. Na een paar minuten was het euvel al ontdekt, aan mij uitgelegd, en werd er meteen een kostenschatting voor de reparatie gedaan. Meteen maar overgegaan op reparatie. Systeem afgevuld, verdamper ingesprayed (hij ruikt nu weer lekker fris), ook meteen het interieurfilter maar even vervangen en precies een uur nadat ik binnen was gelopen liep ik weer tevreden naar buiten, met een weer perfect werkende airco. Dit alles voor een fractie van de prijs die ik er bij de dealer voor zou hebben betaald. Kortom, zéér aangenaam verrast door de vakkundigheid en eerlijkheid van deze airco-specialist! Kan ik een ieder aanraden.
Cees Verschut uit Dieren heeft geschreven op 26 april 2018
Vandaag mijn airco laten repareren. Ben onder de indruk van de vakmanschap van dit bedrijf. Kijken eerst heel goed wat er aan de hand is en daarna is mijn condensor vervangen. Prima werk geleverd tegen zeer scherpe prijs. Bij mijn eigen dealer was ik veel meer kwijt geweest. Een aanrader voor iedereen.Ook al moet je er 100 km voor rijden
Frans van den Broek uit Den Helder heeft geschreven op 9 april 2018
Bedankt voor de service en reparatie van mijn Lexus zowel het spoelen van de automatische transmissie waarbij grotere schade is voorkomen als de airco alles werkt weer top Bij dit bedrijf doen ze wat ze zeggen en dat al tweede keer op rij Mijn mini cooper is hier ook al gerepareerd Het zijn echte specialisten Tot volgend jaar .
R.Leushuis uit Borne heeft geschreven op 25 januari 2018
25 januari 2018 de airco laten repareren. Na onderzoek bleek de condensor lek. Deze moest vervangen worden. Prijsopgave gekregen en besloten direct tot vervanging over te gaan. De monteur vertelde tijdens de reparatie wat wat was en gaf graag antwoord op alle vragen. Ja, je mag gewoon meekijken. Na de reparatie nog even uitleg gekregen hoe een airco werkt en een aantal tips meegekregen. Prijs/prestatie is oké. Trouwens de koffie ook. Tip voor degenen die de airco bij hun dealer in onderhoud hebben: vervanging van een defect onderdeel is niet altijd, noodzakelijk. De aircospecialist zal altijd bekijken of reparatie mogelijk is.
Janneke uit Zwolle heeft geschreven op 21 december 2017
Top! Nooit geweten dat in deze periode de airco ook moet werken. Met erg beslagen ramen naar Oldenzaal gegaan. Na de reparatie geen klachten meer gehad.
a sloof uit elburg heeft geschreven op 18 juli 2017
Drama Pyama.Camper ducato Mijn leiding laten repareren .Dit konden ze wel zeiden ze.Een aantal maanden later gewoon het systeem weer leeg.Dus lek.Dus er weer naartoe.Eigenaar van de aircozaak haalt jongen ervanaf (deze zei ook al tegen mij dat het niet goed was)Hij gaat zelf kijken en maakt mij wijs dat hij niet lek is en hun reparatie prima gedaan was (reparatie van dik 200)Hij zei dat het meer psychisch was dat ik dacht dat hij lek was en minder koud.Dus hij gewoon opnieuw vullen.En ik moest gewoon het vullen(dik 90 betalen)2 maanden later werd de complete distributie vernieuwd en daar bleek voor die tijd dat de airco weer leeg was Die man was niet moeilijk want een distributie is een dure grap waar hij genoeg aan verdiend(spreken dec 2016)Hij nam het vullen gewoon mee.Nu in april gaan rijden U raadt het al weer leeg.Ik heb hem vorige maand weer alten vullen in de hoop net de vakantie door te komen.Nee Meneer Harberink heeft hem ""fijn ""gerepareerd.Mijn tip.Ga ergens anders heen.Bij mij is het een dure grap geworden.En nog steeds een lekkend AIRCO Systeem
Eulink uit Vorden heeft geschreven op 13 juli 2017
Na diverse controles door garage in mijn omgeving,(Vorden kleine 60km) wilde ik het probleem van een niet goed functionerende airco door een specialist laten controleren. Via Google viel mijn oog al snel op De Aircospecialist in Oldenzaal. Een telefonische afspraak gerealiseerd en vandaag om 8.30uur werd mijn VW Passat uit 2010 naar binnen gereden en 1,5uur later stond ik zeer tevreden en goed geïnformeerd met een werkende airco weer buiten.Uiteindelijk bleek het regelventiel in de compressor defect. Top mannen!