Gastenboek

Uw ervaring is onze reclame! Wij lezen graag uw beoordeling van De Auto Airco Specialist in ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres (54.175.165.101) op.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
34 berichten.
a sloof uit elburg heeft geschreven op 18 juli 2017
Drama Pyama.Camper ducato Mijn leiding laten repareren .Dit konden ze wel zeiden ze.Een aantal maanden later gewoon het systeem weer leeg.Dus lek.Dus er weer naartoe.Eigenaar van de aircozaak haalt jongen ervanaf (deze zei ook al tegen mij dat het niet goed was)Hij gaat zelf kijken en maakt mij wijs dat hij niet lek is en hun reparatie prima gedaan was (reparatie van dik 200)Hij zei dat het meer psychisch was dat ik dacht dat hij lek was en minder koud.Dus hij gewoon opnieuw vullen.En ik moest gewoon het vullen(dik 90 betalen)2 maanden later werd de complete distributie vernieuwd en daar bleek voor die tijd dat de airco weer leeg was Die man was niet moeilijk want een distributie is een dure grap waar hij genoeg aan verdiend(spreken dec 2016)Hij nam het vullen gewoon mee.Nu in april gaan rijden U raadt het al weer leeg.Ik heb hem vorige maand weer alten vullen in de hoop net de vakantie door te komen.Nee Meneer Harberink heeft hem ""fijn ""gerepareerd.Mijn tip.Ga ergens anders heen.Bij mij is het een dure grap geworden.En nog steeds een lekkend AIRCO Systeem
Eulink uit Vorden heeft geschreven op 13 juli 2017
Na diverse controles door garage in mijn omgeving,(Vorden kleine 60km) wilde ik het probleem van een niet goed functionerende airco door een specialist laten controleren. Via Google viel mijn oog al snel op De Aircospecialist in Oldenzaal. Een telefonische afspraak gerealiseerd en vandaag om 8.30uur werd mijn VW Passat uit 2010 naar binnen gereden en 1,5uur later stond ik zeer tevreden en goed geïnformeerd met een werkende airco weer buiten.Uiteindelijk bleek het regelventiel in de compressor defect. Top mannen!
Anton uit Eindhoven heeft geschreven op 20 juni 2017
Gisteren deze airco-specialist bezocht na op het internet me te hebben georienteerd. Probleem: airco uitgevallen van mijn VW Golf uit 2009 (model 6). De VW dealer wist te melden dat reparatie (kapotte compressor) ca. € 1000,- zou gaan kosten. Vriendelijke ontvangst met koffie, diagnose en vervolgens een kostenopgave die aanzienlijk lager lag dan bij de dealer. Waarom? Omdat alleen de poeliedeksel kapot was (verzorgt aandrijving van de compressor). Bekend euvel bij VW. Onderdeel was op voorraad (zoals erg veel andere airco-onderdelen). Airco daarna geheel gecontroleerd inclusief reinigen en hervullen. Om 13:30 uur klaar en tevreden naar huis. Ook nog advies mee gekregen de condensor in de gaten te houden. Hebben tegenwoordig ook maar een beperkte levensduur. Wanneer een lekkage kan De Auto Airco Specialist dit herstellen. Zeer tevreden klant en de moeite waard om vanuit Eindhoven de rit te maken.
Harry Wigger uit De Lutte heeft geschreven op 1 juni 2017
Ik ben zeer tevreden over de reparatie van de airco. Zeer correct ontvangen en de airco werkt weer perfect. Compliment voor Willie Harberink en zijn collega's. Er werd duidelijk verteld wat er defect was en deze onderdelen werden getoond. Lof!
A Voskamp uit Enschede heeft geschreven op 15 mei 2017
Vorig jaar hier mijn airco laten repareren.de condensor bleek lek te zijn.deze is toen vernieuwd.maand geleden deed de airco het niet meer.bleek de nieuwe condensor lek te zijn.fabrieksfout.deze werd zonder gezeur gelijk kostenloos vervangen!dat is pas service. Raad het bedrijf aan iedereen aan.de eigenaar is idd een specialist in dit gebied,geeft zelfs cursus aan andere monteurs en denkt veel verder dan menig techneut.laat je niet lokken door andere bedrijven die de airco voor een paar tientjes wel even vult.je bent dan op het eind van de rit zeker duurder uit! groet Anton Voskamp Honda Civic rijder
Gerrit uit . heeft geschreven op 14 april 2017
Vandaag (op afspraak) bij dit bedrijf geweest i.v.m. problemen met de airco van mijn Seat Altea XL. Van tevoren al veel goede info en recensies gelezen. Het was even een uurtje en 70 km rijden voor mij, maar dat was het dubbel en dwars waard. Vakkundig bedrijf met een ruime voorraad onderdelen. Snelle en accurate diagnose. De reparatie, die prima werd uitgevoerd tegen een nette prijs, volgde direct. Gerichte actie en geen onnodige kosten. Ik ben erg tevreden en zal nog wel eens vaker met dit bedrijf in aanraking komen. 🙂
Frank heeft geschreven op 30 augustus 2016
Waar de VW-dealer met een absurd hoog bedrag kwam voor de reparatie van mijn airco, is het door de mensen bij de airco specialist snel, goed en gunstig opgelost. Zeer tevreden over de reparatie en goed geholpen!
Willie heeft geschreven op 24 augustus 2016
Mensen wees gewa***uwd! Na een aircoreiniging was mijn audio-installatie ineens defect. Wat blijkt de 'aircospecialisten' hadden zoveel reinigingsvloeistof in de luchtkanalen gespoten dat het in de autoradio gelekt was, met alle gevolgen van dien. En ja, je raadt het al, toen gaf Willie niet thuis! :upset Ga niet met deze gasten in zee, het zijn prutsers!
Gerard heeft geschreven op 8 juli 2016
begin dit jaar een flinke reparatie gehad aan de airco en in mei alweer nauwelijks koeling. o, o, daar gaan we weer dacht ik en inderdaad bleek er ook nog een pakking een kleine lekkage te hebben. omdat wij de auto al eerder hadden laten repareren kort geleden werden (ondanks dat het een ander onderdeel betrof) geen kosten in rekening gebracht. Super netjes en het werkt allemaal perfect! nogmaals dank!
Boudewijn heeft geschreven op 11 juni 2016
9 jaar audi A3 gebracht met storing. Airco deed het soms wel of niet. Wilde niet meer econ stand af. Heren hebben heel systeem gelijk nagekeken en schoongemaakt. Inderdaad deze heren vonden de storing wel. Gelijk pollenfilter vervangen, was ook behoorlijk vies. Super heren. Met een gelukkig gevoel straks op vakantie naar zuid-frankrijk