Eigen revisie

Als aircospecialist en leverancier van de meest denkbare airco-onderdelen, mag een revisieruimte bij ons niet ontbreken. Dankzij onze apparatuur en losse onderdelen kunnen wij in een aantal gevallen zelf de revisie uitvoeren. Indien dit (prijs)technisch mogelijk is, leveren we zo de eigen compressor weer goed werkend af.

We testen de kapotte compressor eerst uitgebreid. Vervolgens demonteren we de compressor geheel, waarbij we tevens kijken wat de oorzaak is geweest van het defect. We beoordelen of de compressor nog gereviseert kan worden. Hierna reinigen we de verschillende onderdelen. De benodigde delen worden vervangen en nadat de compressor weer in elkaar gezet is, testen we deze op onze testbank.

Voor onze zakelijke klanten bieden we de mogelijkheid om compressoren welke wellicht voor reparatie in aanmerking komen, bij ons te brengen of op te sturen. Wij beoordelen deze dan en na (telefonisch) overleg wordt er gerepareerd of alsnog een vervangende compressor geleverd. Hierbij gaan we ervan uit dat u normaal gesproken de compressor binnen 3 dagen retour heeft. Let er op dat de kapotte compressor altijd goed afgedicht wordt! Stuurt u deze per post, zet dan duidelijk de tekst “Direct openmaken” op de doos. Op deze manier wordt voorkomen dat de compressor pas later gezien wordt en dus niet direct wordt aangepakt.

Prijsopgave

Een prijsopgave voor revisie van de compressor wordt afgegeven nadat we deze zelf hebben beoordeeld op onze testbank.