R134a 12kg

Al vanaf 2017 is er veel onduidelijkheid over levering en prijzen van R134A-aircogas. Beperkte leveringen, angst voor fout gas, illegale import en prijzen die zo maar opliepen tot zelfs € 50 per kilo.

Dankzij goede inkoop kunnen wij in 2019 een vaste prijs hanteren. Hierdoor is er geen noodzaak voor u als autobedrijf om een grote voorraad in te slaan.

12 kg R134a

€ 400,-
excl. BTW/gebruikersbijdrage*

*Levering uitsluitend aan bestaande klanten en voor gebruik in eigen werkplaats.

Gebruikersbijdrage

Door de verschillende leveranciers werd altijd verschillend omgegaan met statiegeld van deze gasflessen. Bij inlevering van slechte of beschadigde gasflessen, werd het betaalde statiegeld dan vaak niet uitgekeerd.

Neemt u bij ons 12 kg R134a af, dan betaalt u € 1,- per/kg (€ 12,- per fles, excl. BTW) gebruikersbijdrage. Onze nieuwe flessen worden maximaal 2 keer opnieuw gevuld en voorzien van een nieuwe snelkoppeling voor slangaansluiting. Met deze snelkoppeling wordt lekkage langs kraanafsluitingen tegengegaan. We gaan er uiteraard vanuit dat u netjes met deze flessen omgaat. De lege flessen ontvangen we graag retour.

Op deze manier hoeft er geen statiegeld voldaan en later gecrediteerd te worden, maar bent u wel verzekerd van goedgekeurde en kwalitatief goede flessen (met de juiste snelkoppeling).