Kampenstraat 2e Oldenzaal

0541 536 681
Offerte

Welkom bij dé Auto Airco Specialist

Wij staan voor u klaar

Voor Nederland én buurlanden zijn wij dé specialist op het gebied van zowel onderhoud, inbouw en reparatie, als apparatuur voor uw aircosystemen.

Wanneer u de airco van uw voertuig moet laten controleren of repareren kunt u het beste bij een specialist terecht. Een aircosysteem is tenslotte zeer complex en niet elke garage heeft hier de kennis en kunde van. De Auto Airco Specialist is de specialist op gebied van onderhoud en reparatie van aircosystemen in personenauto’s, bedrijfswagens, landbouwvoertuigen en koeltransport.

Ons bedrijf bestaat een enthousiast team met ontzettend veel ervaring op gebied van airco’s. Klanten in binnen en buitenland weten de weg naar ons te vinden. Ook voor de inbouw van een aircosysteem in uw voertuig bent u bij ons aan het juiste adres. Ombouwen van R12 naar R134a is ook geen enkel probleem.

Wij leveren airco oplossingen voor alle voertuigen (losse onderdelen, aircopaketten en aircomachines type R134a R1234YF) in heel Nederland en buitenland.

Neem alvast een kijkje

Benieuwd naar onze locatie en onze werkplaats? Middels de virtuele tour kunt u alvast bij ons binnenkijken! Voor de meest actuele blik in onze werkplaats bent u van harte welkom in ons bedrijf.

Wat doen wij nog meer:

Stoproest.nu

Stop roest: wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van voertuigen tegen roest, de zogenaamde anti-roestbehandeling. Kijk voor meer informatie op www.stoproest.nu

Versnellingsbakspoelen.nl

Versnellingsbak spoelen: bij ons bent u aan het juiste adres voor het vakkundig onderhoud van automatische versnellingsbakken. Kijk voor meer informatie op www.versnellingsbakspoelen.nl

Hulp of advies nodig?

Stel uw vraag makkelijk online. Onze specialisten staan voor u klaar met persoonlijk advies!

Neem contact op
hulp nodig? Wij helpen u verder

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur
  • Dagelijks gesloten 12:30 - 13:00 uur
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten