Kampenstraat 2e Oldenzaal

0541 536 681
Offerte

Airco controle

Zorg voor een jaarlijkse controle van uw airco

Laat uw airco tenminste één keer per jaar controleren en eens per twee jaar opnieuw vullen.

Laat uw airco tenminste één keer per jaar controleren en eens per twee jaar opnieuw vullen. Voorkom hoge kosten aan het aircosysteem en maak gebruik van de Airco Check!

Voor het beste klimaatcomfort in uw auto is regelmatig onderhoud aan de airco absoluut noodzakelijk. Dankzij een matig of slecht werkende airco kan de auto meer brandstof gaan gebruiken. Immers, met te weinig koelmiddel moet de aircocompressor veel meer werk verzetten. De noodzakelijke smering wordt onvoldoende of slecht en hierdoor ontstaat snel slijtage die vaak onomkeerbaar is en bovendien zorgt voor verstopping in cruciale delen van het systeem.

Buiten de extra kosten kan een slecht werkende airco ook de oorzaak zijn van gezondheidsklachten. Bacteriën, sporen en schimmels zetten zich sneller vast op de componenten van uw airco-installatie bij een slecht werkend systeem en zullen zich graag via de ventilatieroosters gaan nestelen in het interieur. Bij gevoelige personen kan dit allergische reacties veroorzaken, zoals niezen, hoesten en tranende ogen.

Wacht daarom niet met het onderhoud aan uw airco tot er geen of bijna geen koeling van het systeem meer is of tot u zelf allergische reacties krijgt. Bezuinig niet op de verkeerde dingen en maak tijdig bij ons een afspraak voor een aircocontrole.

Wij rekenen voor deze uitwendige controle van het aircosysteem

Let op: Hierbij wordt het systeem niet leeggehaald en gevuld. Dit wordt gedaan bij de airco-onderhoudsbeurt voor R134a of HFO1234-yf systemen.

Uw airco laten checken?

Maak uw auto airco klaar voor het seizoen. Plan gemakkelijk online een afspraak!

Maak een afspraak
hulp nodig? Wij helpen u verder

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur
  • Dagelijks gesloten 12:30 - 13:00 uur
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
Persoonlijk advies
Uitgebreid assortiment
Gecertificeerd personeel
Snelle levering