Kampenstraat 2e Oldenzaal

0541 536 681
Offerte

Airco reparatie

Wij kunnen problemen met uw airco diagnostiseren en repareren

Reparatie

Ook voor reparatie van auto-aircosystemen bent u bij De Auto Airco Specialist aan het juiste adres. In onze goed uitgeruste werkplaats, is uw auto in goede handen. Dankzij onze kennis en grote voorraad onderdelen, zijn wij in staat ook de moeilijke problemen goed en gunstig op te lossen.

Particulier

Als eigenaar van een auto met een fout in het aircosysteem, bent u op afspraak welkom voor diagnose, onderhoud en reparatie. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Collega-autobedrijven

Komt u als autobedrijf niet uit een airco-probleem? Wij helpen u graag. Belt u ons gerust, wij proberen eerst op afstand te helpen. Zorg daarbij dat gegevens van de auto en specifieke airco-gegevens zoals de drukken bij de hand zijn. Lukt het samen niet om erachter te komen wat er aan de hand is, dan bent u met de auto van harte welkom in onze werkplaats. Neem gerust contact met ons op.

Reparatieduur

De meeste reparaties aan de auto-airco zijn uit te voeren binnen een werkdag. Wij proberen ook altijd de meest gangbare onderdelen voor uw auto op voorraad te hebben op het moment van diagnosestellen. U kunt bij ons wachten in onze wachtruimte. Uiteraard heeft u daarbij de beschikking over WiFi en koffie/thee/fris. Een andere mogelijkheid is dat we u bijvoorbeeld naar het centrum van Oldenzaal brengen en daar weer ophalen zodra de reparatie (bijna) klaar is. Een rit naar het station is ook een mogelijkheid, als u uw auto later of op een andere dag weer op wilt halen.

Wij hebben geen mogelijkheid om vervangend vervoer mee te geven. Indien u gedurende de reparatie een auto ter beschikking wilt hebben, adviseren wij u een auto te huren via Autohopper Oldenzaal.

Uw airco laten repareren?

Vraag nu online uw offerte aan. Onze airco specialisten staan voor u klaar.

Vraag offerte aan
hulp nodig? Wij helpen u verder

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00 uur
  • Dagelijks gesloten 12:30 - 13:00 uur
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
Persoonlijk advies
Uitgebreid assortiment
Gecertificeerd personeel
Snelle levering